Over Jarno Meier

over-jarno-meier
sportfit-noord-gallerij4

Mijn naam is Jarno Meier en ik ben de enthousiaste en trotse eigenaar van SportFit Noord. Op verschillende locaties in Groningen kan ik je begeleiden met het sporten in de buitenlucht.

De reden dat ik SportFit Noord ben begonnen is omdat ik het leuk vind om mensen te begeleiden en te motiveren op het gebied van sport. Ik breng mijn enthousiasme en gedrevenheid graag over op anderen.

Ik heb 17 jaar bij defensie (Luchtmobile Brigade) gewerkt en daar veel ervaring opgedaan. Deze ervaring op het gebied van sport en mentale weerbaarheid wil ik graag met jullie delen.

Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan in en hopelijk tot snel!

Opleidingen & Certificaten:

  • Sportcoördinator Geüniformeerde Beroepen
  • Bootcamp Trainer 2.0
  • Sport en voeding
  • Personal Trainer

“Niets is lekkerder dan een sportieve prestatie te leveren in de buitenlucht, weer of geen weer!”

logov2
Rat Race
strong-viking-run
mudmasters-logo-splat2x-289×300

Ik doe graag mee met trail-, survival- en obstakelruns. De GettingTough (Duitsland), Rat race (Engeland), Iron Viking, Strongmanrun, Mud Masters en de Strong Viking Run zijn een aantal runs waar ik met veel plezier aan mee heb gedaan.